Juryleden

Mathijs van Dijk is hoogleraar financiële markten aan de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit). Zijn onderzoek en onderwijs richten zich op maatschappelijk verantwoord beleggen en de impact van klimaatrisico’s op financiële instellingen als banken, pensioenfondsen en verzekeraars. Als wetenschappelijk directeur van Netspar streeft hij naar het stimuleren van wetenschappelijke kennisontwikkeling die relevant is voor de pensioen- en verzekeringssector.

Martijn Euverman is sinds 2007 partner bij adviesbureau Sprenkels en adviseert beleggingscommissies van Nederlandse pensioenfondsen. Euverman heeft een actuariële (AAG) en beleggingstechnische (CFA) achtergrond en heeft eerder gewerkt bij ABN Amro, KPMG consulting en Watson Wyatt.

Loranne van Lieshout werkt sinds 2006 als senior consultant bij Ortec Finance binnen de business unit Pensions & Insurance. Zij is medeverantwoordelijk voor de Investment Consulting activiteiten en houdt zich bezig met het beleggingsbeleid en risicomanagement voor pensioenfondsen. 

Stefan Lundbergh is directeur van Cardano Insights en is non-executive board member van het Vierde Zweedse Nationale Pensioenfonds (AP4). In het verleden bekleedde hij verschillende posities bij Algemene Pensioen Groep (APG) en bij Skandia Life Insurance Company in Zweden. 

Hedwig Peters is uitvoerend bestuurder bij Pensioenfonds Citigroup en werkt als extern bestuurder. Zij is daarnaast lid van de Raad van toezicht bij BPF Architecten, en bestuurslid bij HaskoningDHV.
Hiervoor heeft zij het Fiduciair Office voor Allianz Global Investors GmbH in Nederland opgezet.