Pensioen Pro LIVE

Meer info over de volgende uitzending van  Pensioen Pro LIVE volgt snel!

In de serie live uitzendingen 'Pensioen Pro Live' van drie kwartier tot maximaal een uur gaan wij in gesprek met topmensen uit de pensioen- en beleggingswereld. Waarbij het publiek niet alleen meekijkt, maar ook direct kan reageren en vragen kan stellen.

Wilt u een live uitzending bijwonen? Deelname is kosteloos. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Na aanmelding ontvangt u de link voor de live uitzending.

Presentators:

André de Vos is sinds februari 2019 hoofdredacteur print en events van Pensioen Pro. Hij begon in 1992 als freelance financieel journalist en schreef voor diverse financiële vakbladen, voor het Financieele Dagblad en vanaf 2009 voor IPNederland, wat later Pensioen Pro werd. Hij is ook initiatiefnemer van de Masterclasses Financiële Journalistiek, een langlopende serie cursussen om journalisten bij te spijkeren in financiële zaken.

Sameer van Alfen richt zich voor Pensioen Pro op artikelen over pensioenbeleggen. Hij werkte eerder voor DFT. In 2017 verscheen de tweede druk van zijn boek ‘De Freule: het verhaal van de verdwenen miljoenen’.

Zijn er onderwerpen die u graag aan de orde ziet komen in een Pensioen Pro Live uitzending? Laat het ons weten!

Uitzending gemist:

U kunt de afgelopen uitzendingen hier bekijken en afspelen.