Met trots presenteren wij de tweede Energeia Energy Tour! Vorig jaar bedacht als alternatief voor de Energeia Energy Day, en wegens groot succes dit jaar op herhaling. 

Energeia Energy Tour bestaat dit jaar uit vier hybride bijeenkomsten. Hybride wil zeggen dat de bijeenkomst zowel fysiek als online bezocht kan worden, zodat u kunt doen waar u zich goed bij voelt zonder dat u iets hoeft te missen. 

De bijeenkomsten vinden steeds plaats op maandagmiddag, op vier bijzondere locaties door heel Nederland. Elke keer staat een actueel thema centraal, dat in drie sessies wordt uitgediept. Houd de website in de gaten voor updates over het programma, sprekers en locaties. 

De Energeia Energy Tour 2021 start na de herfstvakantie op maandagmiddag.

Alle voorzorgen zullen genomen zijn om dit congres corona-proof te kunnen houden en we vragen van alle deelnemers om zich strikt aan de voorschriften te houden.

Corona check - app
Deelnemers/bezoekers dienen in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs, een vaccinatiebewijs (minimaal 2 weken oud), een negatief testbewijs (maximaal 24 uur oud) of een herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud). Het coronatoegangsbewijs moet men toevoegen aan zijn/haar CoronaCheck-app.
 

Een terugblik op vorig jaar:

Mede mogelijk gemaakt door: