Energeia Energienieuws, onderdeel van FD Mediagroep (FDMG), bericht dagelijks over financieel-economische, politieke, juridische, sociale, technische en commerciële ontwikkelingen in de Nederlandse energiesector. Onafhankelijk en objectief. Een team van zes enthousiaste redacteuren stroopt elke dag de mouwen op om onze lezers te voorzien van energienieuws dat er toe doet. Onze lezers zijn energieprofessionals en variëren van energieleverancier tot milieulobbyist, van energieadviseur tot Tweede Kamerlid en van energienetbeheerder tot jurist. Energeia Energienieuws bestaat sinds 2000 en is nieuwsautoriteit in de energiesector.

Ons sterke punt is eigen nieuwsgaring. Het team van vaste redacteuren beschikt over een uitgebreid netwerk en doet eigenhandig verslag van alle belangrijke ontwikkelingen in de markt. We geloven niet in gratis, maar in kwaliteit. Onze diensten kosten geld, maar leveren onze abonnees aanzienlijke kennisvoorsprong en tijdwinst op.

Adverteren bij Energeia

Het stormt in de energiesector en de wind komt van alle kanten. Als er ooit behoefte was aan verslaggeving en duiding dan is het vandaag. Ruim 63.000 lezers vertrouwen op de verslaggeving en duiding van Energeia, dé nieuws- en informatiebron die inzicht in en betekenis geeft aan ontwikkelingen in de energiesector. 

Via de website energeia.nl, de dagelijkse nieuwsbrief Energeia Headlines (alleen voor abonnees), de wekelijkse nieuwsbrief met het belangrijkste nieuws van de afgelopen zeven dagen, diverse toonaangevende evenementen en een drietal goed beluisterde en gewaardeerde podcasts. Onafhankelijk, objectief en betrouwbaar. 

Onze lezers zijn energieprofessionals actief bij of als energieleveranciers, netbeheerders, financiële instellingen, techniek consultants, energie productie industrie, onderzoeksinstellingen, overheden, opleidingsinstituten, investeringsmaatschappijen, energieadviseurs, juristen, advocaten, handelsbedrijven en overige zakelijke dienstverlening. En van ondernemende mensen, zowel zakelijk als privé. 

Onze unieke positie in de markt biedt u de kans om uw communicatieboodschap direct onder de aandacht van beslissers, beleidsmakers en ondernemers in de Nederlandse energiesector te brengen. 

Benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u vragen over onze doelgroep? De gegevens van ons salesteam staan onderaan deze pagina. Zij gaan graag met u in gesprek en gezamenlijk op zoek naar de optimale effectiviteit van uw marketingbudget. 

Nieuwsbrief

Lezers profiteren van ons onafhankelijke nieuws en analyses en laten het beste van Energeia.nl naar hen toe komen. Dagelijks en wekelijks op vrijdag wordt onze nieuwsbrief rechtstreeks in hun inbox afgeleverd.

Circulatie

Ruim 10.000

Open Ratio

64,9%

Hieronder vindt u gebruikersdata voor de twee Energeia nieuwsbrieven. Meer data beschikbaar op aanvraag.

Nieuwsbrief

Circulatie

Totale open ratio

Oplage dagelijkse nieuwsbrief (exclusief voor abonnees)

ruim 6.900

68,73%

Oplage weeknieuwsbrief (gratis)

ruim 5.900

42,68%

Website

Onze abonnees hebben ook toegang tot de artikelen op onze website. Elke maand ziet www.energeia.nl gemiddeld:

 

Lezers

63.000

Sessies

109.000

Apparaat gebruik

53,8% van onze lezers bezoekt onze website via de desktop, 43,7% gebruikt de mobiel en 2,5% gebruikt een tablet.

Director Media Sales 

Co-Head Continental European Business

Thomas Timmermans

+31 6 2500 7748
+31 20 592 8636

Jan ter Laak

+31 6 22 03 34 96