Energeia is naast de marktleidende online nieuwsbron over energie en energietransitie tevens redactioneel verantwoordelijk voor enkele vooraanstaande congressen, evenementen en podcasts in de energiesector. Middels sponsoring van een evenement van Energeia verbindt uw organisatie haar merk aan een gerespecteerd platform met hoge credibiliteit en impact.

Evenementen
Een Energeia evenement is bij uitstek geschikt voor organisaties die zich willen verbinden aan de actuele, journalistieke thema’s binnen de energiesector. Bijvoorbeeld bedrijven die de discussie rond een actueel thema vooruit willen brengen, nieuwe inzichten willen creëren en de dialoog willen voeren met beslissers, beleidsmakers, experts en (jong) talent.

Energeia Energy Day: Op maandag 11 november 2024 organiseert Energeia haar jaarlijkse congres genaamd: Energeia Energy Day. Een congres met actuele energieonderwerpen en relevante topsprekers dat wordt bezocht door gemiddeld tussen de 200 en 300 energiespecialisten. Dit congres kent een gelimiteerd aantal sponsors.

Energeia Energy Lunch: Een exclusief en inhoudelijke lunchsessie voor circa 15 genodigden. Voor deze lunch worden beïnvloeders en beslissers van de Nederlandse energiesector uitgenodigd door de (hoofd) redactie van Energeia. Onder het genot van een lunch, de moderatie van Rens de Jong (onder voorbehoud) en de inhoudelijke leiding van de Energeia-redactie wordt gesproken over een actueel thema. De lunch is exclusief op uitnodiging, de belangrijkste conclusies worden later door middel van een mediacampagne met een grotere doelgroep gedeeld.

Voor meer informatie en tarieven kunt u contact opnemen met Thomas Timmermans: +31 6 2500 7748 of +31 20 592 8636

Klik op onderstaande banner om een terugblik op het evenement van vorig jaar te bekijken.