Passend bij de anderhalvemetereconomie, presenteren wij met trots de Energeia Energy Tour! Deze komt in de plaats van Energeia Energy Day die (oorspronkelijk) op 11 juni zou plaatsvinden en later werd uitgesteld tot 27 oktober. Deze data vervallen dus! Met als uitgangspunt het nieuwe normaal hebben wij voor u een nieuw en gevarieerd concept bedacht.

Geen dagvullend netwerkevent meer, maar vier hybride bijeenkomsten. Hybride wil zeggen dat de bijeenkomst zowel fysiek als online bezocht kan worden, zodat u kunt doen waar u zich goed bij voelt zonder dat u iets hoeft te missen. 

De bijeenkomsten vinden plaats op vier bijzondere en relevante locaties door heel Nederland. Elke keer staat een actueel thema centraal, dat in drie sessies wordt uitgediept. Houd de website in de gaten voor updates over het programma, sprekers en locaties. 

De Energeia Energy Tour 2020 start na de herfstvakantie op maandagmiddag.

Houd de website in de gaten voor updates over het programma, sprekers en locaties!

Dit evenement  volgt de corona-richtlijnen van het RIVM
Wij waarborgen te allen tijden 1,5m afstand voor onze gasten

Een terugblik op vorig jaar:

Van Energy Day naar Energy Tour

Mede mogelijk gemaakt door:

Over DNV GL 
DNV GL is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van quality assurance en risk management. DNV GL heeft als doel leven, bezit en milieu te beschermen en helpt daarmee organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun onderneming te bevorderen. DNV GL, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1864, is wereldwijd actief in meer dan 100 landen met 15.000 experts die zich inzetten om klanten te helpen de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

In de energie-industrie
In de energie industrie levert DNV GL wereldwijd erkende test-, inspectie- en adviesdiensten aan de energie waardeketen. Dit omvat onshore en offshore windenergie, zonne-energie, conventionele opwekking, transmissie en distributie, opslag van energie, slimme netten, advies voor energie markten, regelgeving en duurzaam energie gebruik. Onze energie-experts ondersteunen klanten over de hele wereld in het leveren van een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening. Ontdek onze inzichten en diensten op www.dnvgl.com/energy.