Met trots presenteren wij de Energeia Energy Tour! Deze komt in de plaats van Energeia Energy Day die eerder dit jaar zou plaatsvinden. Met als uitgangspunt het nieuwe normaal hebben wij voor u een nieuw en gevarieerd concept bedacht.

Geen dagvullend netwerkevent meer, maar vier online bijeenkomsten elk op maandagmiddag. Op vier bijzondere en relevante locaties door heel Nederland. Elke keer staat een actueel thema centraal, dat in drie sessies wordt uitgediept. 

De Energeia Energy Tour 2020 is gestart op maandagmiddag 26 oktober.

In verband met Covid-19 is dit in 2020 een uitsluitend online evenement.

Een terugblik op vorig jaar:

Van Energy Day naar Energy Tour

Mede mogelijk gemaakt door:

Over DNV GL 
DNV GL is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van quality assurance en risk management. DNV GL heeft als doel leven, bezit en milieu te beschermen en helpt daarmee organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun onderneming te bevorderen. DNV GL, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1864, is wereldwijd actief in meer dan 100 landen met 15.000 experts die zich inzetten om klanten te helpen de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

In de energie-industrie
In de energie industrie levert DNV GL wereldwijd erkende test-, inspectie- en adviesdiensten aan de energie waardeketen. Dit omvat onshore en offshore windenergie, zonne-energie, conventionele opwekking, transmissie en distributie, opslag van energie, slimme netten, advies voor energie markten, regelgeving en duurzaam energie gebruik. Onze energie-experts ondersteunen klanten over de hele wereld in het leveren van een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening. Ontdek onze inzichten en diensten op www.dnvgl.com/energy.