Vanwege de maatregelen die zijn genomen om het coronavirus te beteugelen, is het zoals u weet dit jaar helaas niet mogelijk om de tiende Energeia Energy Day voor de zomer te organiseren. Wij betreuren dit uiteraard, maar rekenen ook op uw begrip.

De anderhalvemetereconomie maakt dat we zijn gaan nadenken wat voor event we in deze tijd zouden willen gaan organiseren, en dat is niet meer een dagvullend netwerkevent.

Wat we wel gaan doen, is de Energeia Energy Tour: vier hybride bijeenkomsten waar een kleine club mensen fysiek aanwezig is, en de meerderheid op afstand online meekijkt. Idee is om op een relevante locatie gedurende een middag in drie sessies een actueel thema uit te diepen. We willen de tour starten na de herfstvakantie op 26 oktober:

Houd de website in de gaten voor updates over het programma, sprekers en locaties!

Datum

26 oktober

2 november

9 november

16 november

Onderwerp

Aansluiting bij de energietransitie

De Regionale Energie Strategieën en de gemeentelijke warmtevisies

Nederland gasland

De industrietransitie

Locatie

t.b.c.

Forum Groningen, Groningen

Energiebeheer Nederland, Utrecht

Café Restaurant Courzand, Rotterdam

Programma

Klik hier voor programma

Klik hier voor programma

Klik hier voor programma

Klik hier voor programma

Een terugblik op vorig jaar:

Mede mogelijk gemaakt door:

Over DNV GL 
DNV GL is een wereldwijd opererende organisatie op het gebied van quality assurance en risk management. DNV GL heeft als doel leven, bezit en milieu te beschermen en helpt daarmee organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun onderneming te bevorderen. DNV GL, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1864, is wereldwijd actief in meer dan 100 landen met 15.000 experts die zich inzetten om klanten te helpen de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

In de energie-industrie
In de energie industrie levert DNV GL wereldwijd erkende test-, inspectie- en adviesdiensten aan de energie waardeketen. Dit omvat onshore en offshore windenergie, zonne-energie, conventionele opwekking, transmissie en distributie, opslag van energie, slimme netten, advies voor energie markten, regelgeving en duurzaam energie gebruik. Onze energie-experts ondersteunen klanten over de hele wereld in het leveren van een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame energievoorziening. Ontdek onze inzichten en diensten op www.dnvgl.com/energy.