Jaarcongres & Awards 
Onzekerheid gegarandeerd

15 juni 2023

Het Pensioen Pro Jaarcongres & Awards 2024 worden volgend jaar gehouden op dinsdag 18 juni in Amsterdam.

Klik op de knop hieronder voor het juryrapport met de Thought Leadership pagina's van dit jaar.

Jaarcongres

Onzekerheid gegarandeerd

Awards

10e Jubileumjaar

11:15 - 17:50, Felix Meritis
Keizersgracht 324, Amsterdam

19:00 - 23:00, De Rode Hoed
Keizersgracht 102, Amsterdam

In 2023 worden voor de tiende keer de jaarlijkse vakprijzen uitgereikt voor uitblinkers, doordenkers en baanbrekers in de pensioensector. Die tiende jaarlijkse prijsuitreiking is meer dan een feestelijke gelegenheid. De pensioensector staat voor uitdagingen. Gerichte kennisdeling en het innovatief vermogen van de sector waren nog nooit zo belangrijk. En dat is nu precies waar de Pensioen Pro Awards voor staan. 

Uiteraard is het daarbij van het grootste belang dat de beoordeling van de inzendingen volstrekt objectief gebeurt. Alle inzendingen worden zorgvuldig gescreend door onze awards-redactie en doorgestuurd naar de onafhankelijke vakjury zonder tussenkomst van derden. Sponsors van de Awards hebben dan ook geen enkele invloed op het jureringsproces.

Met deze vakprijzen worden innovaties en ‘best practices’ voor het voetlicht gehaald, weten partijen in het pensioenveld elkaar te inspireren en krijgt kennisdeling een stimulans. Op een onafhankelijke, objectieve manier. En daar gaat het om.

Mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor

Jaarcongres

Awards

Sponsortafels